În cadrul celei de-a XXIV-a ediții a Concursului Național Studențesc de Creație Literară desfăşurat sub egida Cenaclului ,,Pavel Dan” al Casei de Cultură a Studenților din Timișoara, juriul, compus din scriitorii (numiți, aici, în ordine alfabetică) Eugen Bunaru, Alexandru Colțan, Romeo Aurelian Ilie, Andrei Mocuța și Ana Pușcașu, a acordat următoarele premii :
La secţiunea Poezie:
Premiul I : Maria Ciurea, n.15.01.2003, Craiova; studentă la Facultatea de Drept din Craiova.
și Marius Dimcea, n. 19.07.1993, Reșița; absolvent al Facultății de Litere, specializarea – Limbi și Literaturi și al master-ului de traduceri din cadrul Universității de Vest, Timișoara.
Premiul II: Elena Purușniuc, n. 05.07.2003, Botoșani; studentă la Facultatea de Litere din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” Iași.
și Ana Zett, n. 26.01.2003; Jud. Prahova, Mun. Ploiești, studentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Specializarea Psihologie, Anul II.
Premiul III: Alexandra Vasile, n. 23.12.2002, Corabia; Facultatea de Litere – Universitatea din Craiova.
și Roberta Andreea Popescu, n. 21.07.2006, București, elevă la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”.
Mențiune: Alexandra Vrânceanu, n. 6.01.1997, Bistrița; Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității Babeș–Bolyai, Cluj-Napoca și Facultatea de Biologie și Geologie, UBB, Cluj-Napoca.
La secţiunea Proză:
Premiile I și II nu s-au acordat
Premiul III : Corina Daniela Mitroi n. 23 martie 2007. în orașul Calafat ; elevă
la Liceul Teoretic „ Independența”, Calafat, clasa a XI-A C.
și Cristina Achiricioaei, n. 03.12.2006; Jud. Valui, Municipiu Vaslui;
elevă la Liceul: Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Vaslui.
Menţiune : Gabriela Ramona Ştiucă, n. 27.06.2003, Craiova; studentă la Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere.
Membrii juriului felicită pe laureați, dorindu-le succes și o frumoasă evoluție creatoare pe mai departe !
De asemenea, celorlalți participanți la actuală ediție a Concursului, care nu se regăsesc printre numele premianților, juriul le transmite să persevereze, să-și îmbogățească lecturile cu literatură de calitate și, de ce nu, să frecventeze cluburi de creație și cenacluri literare de prestigiu, ceea ce îi va ajuta, desigur, să progreseze, să depășească faza tributară unor repere literare fie nesemnificative, fie nesincrone cu mai noile formule, tendințe și limbaje literare.
Informații despre publicarea Antologiei laureaților vor fi anunțate pe site-ul și pe facebook-ul Cenaclului ,,Pavel Dan”.
A consemnat Eugen Bunaru, coordonatorul Cenaclului ,,Pavel Dan”